15 Ocak 2013 Salı

Programlamada Kulanılan LSD

Merhaba yeni yazımla karşınızdayım hepinize teşşekür ederim Bana çok destek oluyorsunuz.Hemen yazımıza geçelim başlıkta dediğim gibi LSD akıl kontrolünde programlamada kulanılıyor.


LSD Nedir ?
LSD bir çok ünlünün kulandığı halk arasında bir tür asit olarak bilinir.Tıp Dünyasına göre bağımlılık yapmadığı belirlenmiştir.Türkiye'de çok yaygın olmayan ama kulanılan bir madedir
Cezaevlerimizde  Ticareti çokça yapılır.

Peki LSD asit ne işe yarıyor?

Algı yapımıza büyük oranda etki eder ve kulanan kişiyi hayal dünyasına sürükler.Aynı zamanda Halüsinasyon görürler.LSD alındığı halde kişi gerçek dünyadan soyutlanır.
LSD vücutta ve beyinde uyuşturucudan daha çok etkiye sahiptir.Bu yüzden akıl kontrolünde olanların çoğu hem işkence sırasında hemde sonrasında uyuşturucu yerine LSD kulanırlar.
LSD  kulanan kişinin ruh haline çok büyük etki eder.Eğer kişi mutsuzsa iyi olmayan hayaler görür.Bu nedenle programcılar tarafından işkence sırasında verilir.LSD alan bir insan imkansız olayları gördüğünü yaşadığını zaneder.Bu  halüsinasyonlar çok gerçekçidir.
LSD kullanan kişi, hayatında önemli bir yeri olmuş olan insanları da tekrar görebilir onalarla iletişim kurarbilir. LSD etkisinde kişi etkilendiği konular ile ilgili hayal görür.LSD
etkisindeyken çevredeki objeler bile hayal dünyasına göre şekilenir,nesnelerle konuşabildiklerini düşünürler

LSD nasıl kulanılır ?

LSD ağızdan alınır genelde renkli, parlak, çıkartma gibi veya emici kağıt tabakalarında emdirilmiş olarak, renkli tabletler veya emici kağıt şeklinde, su gibi renksiz sıvı ve ince jelatin karaleri şeklinde satılır. LSD’nin sokaktaki veya zamana göre değişik formlarını tanımlamak amacıyla her dozda ve tabakada değişik tasarımlar olduğu görülmüştür.

LSD kulanım belirtileri nelerdir ?

Göz bebekleri kçülür veya büyür.Kalp atışı ve vücut ısısı artar ,iştah kaybı, uyku, ağız kuruması ve titreme.En belirtken etkisi ise duygu değişimleri ve tepkilerdir.Konuşmada ve ikili ilişkilerde  zorlanmalar görülür.
Şimdi Katy Perry'nin CNN ile gerçekleştirdiği röportaja bakalım izlemek için buraya  tıklayın İlk 17 saniyeye bakacak olursanız göz bebeklerinde ki değişim açık.Eğer fark etmediyseniz fotoğraflara bakalım.

Resimler çok net değil ama olsun video zaten anlarsınız. Şimdi ise etkilerini göstermek için size LSD almış bir kızın görüntülerini göstereceğim.
http://www.youtube.com/watch?v=mDRbnmjzY7U 

Şimdilik yazım bu kadar bunu sadece mail hesabıma soranların çok olduğu için yazıyorum bir sobnraki yazımda Kristen Stewart, Robert Pattinson,Selena Gomez ve Justin Bieber gibi ünlüler var çok kararsız kaldım mail adresime veya yorum köşesine isteklerinizi bildirirseniz yardımcı olurum.








6 yorum:

  1. lütfen kristen stewart ile ilgili bir yazı yazar mısın ?

    YanıtlaSil
  2. bencede kristen stewart ile ilgili br yazı yaz seinin yazıların çok güzel ve anlaşılır ama lütfen kristen ve robert ile ilgili bir yazı yaz

    YanıtlaSil
  3. tama Kristen ile ilgili yazı yazıcam fakat onu detaylıca incelemem gerek

    YanıtlaSil
  4. Katy Perry denen şahsın lsd kullanıdı sonucuna nereden vardın,? videoda gayet normal konuşuyor hareketleri çok normal göz bebekleride yanıltıcı olabilir?!?! hakkındada LSD kulllandığına dair bir birgi mevcut deyil google kadarı ile?? ben kullandım ve bu kadar sağlıklı durması en azından bu kadar durması çok zor,saygışar

    YanıtlaSil
  5. tiestoyla veya birçok dj uyuşurucu kullanıyor mu onla ilgili yazı yazarsan sevinirim

    YanıtlaSil
  6. Lsd kullanan bir insan iki kelimeyi bir araya getirip konuşamaz zorlanir. Katty pery temiz yani .

    YanıtlaSil