24 Ocak 2013 Perşembe

MK Ultra Akıl Kontrolü


Merhaba yeni yazımla karşınızdayım belki çoğunuz biliyordur ama bilmeyenleriniz vardır diye düşündüm.Önce size MK Ultra Kontrolünün kısaca tarihçesini anlatayım.

CIA kurulduktan sonra içinde departmanlar oluşturuldu fakat bu departmanlardan en ilginci Bilimsel İstihbarat Ofisi oldu burada akıl kontrolüne yönelik çalışmalar başlamıştı.1949 yılında ise bir grup Nazi bilim adamı araştırmaya dahil oldu 25 yıl boyunca proje üzerinde çalıştılar denek olarak halkı ve askerleri kulandılar.


Bir çok şekilde bizim beynimizi esir altına alabiliyorlar genelikle halk için manyetik dalga tekniği kulanılıyor.

MK Ultra Akıl Kontrolüne Maruz kalmış kişiler


DAVID CHAPMAN
Bu adam John Lennon öldüren kişidir  fakat burada öyle bir iddia var ki  ziHin Kontrolü sonucu Davıd bulunduğunda kendisini John Lennon zanediyordu. 

Bu olay sanki bana başka birini hatırlattı



JAMES HOLMES
Belki çoğunuz olayı biliyorsunuz ama yinede anlatacağım.Şimdi üşenmeyin ve okuyun.
Kendisini filmin kötü adamı Joker’e benzeten James Eagen Holmes saldırıdan önce 4 silah ve 6 bin mermi satın aldı ABD’nin Denver kentinde Batman serisinin son filmi Dark Knight Rises (Kara Şövalye Yükseliyor) filminin galasını basan 24 yaşındaki James Holmes’un 12 kişiyi öldürüp 58 kişiyi yaraladığı katliamın ayrıntıları günyüzüne çıkmaya başladı. Holmes’un, katliamı gerçekleştirmek için 2 ay çalıştığı belirlendi.
Yakalandığında kendisini ‘Ben Joker’ sözleriyle tanıtıp filmin kötü adamıyla özdeşleştiren Holmes, katliamdan önceki iki ay içinde Colorado’da 4 silah ve 6 bin mermi satın aldı.
"Ben Joker" "Ben Lennon"  James Hlomes apaçık akıl kontrolündeydi. Bir başka iddia ise şöyle.


Mahkemede yargılananın  Holmes  olmadığı iddiası .


Marılyn Monroe

MK Ultra Akıl Kontrolü dahilinde kendisi bir sex kölesiydi Marılyn şizofreni hastasıydı
buda onu daha kolay etki altına alınmasını sağlamıştır.Böylece yaptığı ve söylediği şeyler çok dikkate alınmayacaktı.



KATY PERRY

Başındaki monarch kelebeğinede bakın tekrar söylüyorum monarch kelebeği kişilik bölünmesine işaretir. Wide Awake klibini ele alırsak herşey çok açık sizi bu yüzden
siz buraya yoluyorum 



JESİE J

Kliplerindede açıkça yansıtıyor Mickey Mouse kulaklığı takmış kişilik bölünmesinin habercisidir.



NİCKİ MİNAJ

En çok bu iş içinde olduğu bilinenlerden.kendisinin zorla bu işi yaptığı şarkı sözlerinden belli oluyor fark etiyseniz kendini hep bir barbie bebek gibi gösteriyor ya da robot gibi bu onun başkalrı tarafından yönetildiği ile alakalı.Size başka şaşırtıcı bir şey daha söyliyeyim Barbie  oyuncaklarında ve filmelerinde gwenelikle monarch kelebeği bulunur küçük yaştaki kızlar hep barbie bebek gibi görünmek isterler çocukların bilinçaltında bu yer eder bu aslında çocukları zihin kontrolüne alma şeklidir.Bir süre sonra Barbie bebekleri programcılar tarafından kölelere uygulandı bu olay hem onların durumunu yansıttı hemde Barbie gibi olmak isteyen onlarca genç kız programcıların bataklığına sürüklendi.



Şimdilik görüşmek üzere.



1 yorum: