26 Nisan 2013 Cuma

Köleleştirilen Dünya ,Rothschild Ailesi

Merhaba gün geçtikçe köleleştirilen devlet tarafından , dünya tarafından önemsenmeyen kişi Neden mi
önemsenmiyoruz ? Çünkü biz devlet için çiftlikteki bir avuç kuzu sürüsüyüz  devlet ise bir çoban onun sözleriyle , yasalarıyla , iki yüzlülüğü ile hareket ediyoruz bir süre sonra çobanın gözetiminde olmaktan sıkılıyoruz sosyal medyada fake hesaplar açıp çobanı kötülüyoruz anlatmak istediklerimizi kendimize bir maske bularak anlatıyoruz çünkü kuzular öğrenmiş kendileri olup çobana karşı gelirlerse başlarına neler geleceklerini...eee ne demişler sürüden ayrılan kuzu kötü yola düşermiş.

Burada anlatmak istediğim "devlet kötü yyyaaaeee" tarzı bir olay değil bu anlatmak istediğim şey artık kendimiz olmaktan düşüncelerimizi dile getirmekten korkuyoruz kendimiz olsak düşüncelerimizin arkasında dursak bile 2 paket makarna 1 paket kömür ve asfaltlı bir yola satın alınıyoruz gözümüz kapalı bize dayatılan her yargıyı onaylıyoruz söyleyecek onlarca sözümüz varken..

Konumuz Rothschild hanedanlığı sanırım onları tanıtmanın en iyi yolu şu Dünyayı yöneten , Satanist öğretileri kendilerine ilke edinmiş bir hanedanlık..

Rothschild hanedanlığının dünyanın siyasi ve ekonomik tarih üzerinde derin izler bırakmıştır.Kökleri ortaçağ Avrupasına dayanmaktadır. Birazdan göstereceğim resimler Rothschild ailesinin ne kadar ileri gidebileceği hakkında size bir fikir verecektir.



Bu iki resimde 1972 yılında Rothschild ailesinin düzenlediği bir ayinden bu insanların kaçık olduğuna dair kaç kanıt sunmam lazım..

Bir diğer olay ise paralarının ne kadar olduğu hiç bir zaman denetlenmemiştir "Aile tarafından kısıtlanan biyografileri servetlerinin giderek azaldığı yönünde hilelidir. Fakat araştırmacıların tahmini servetleri 500 Trilyon dolar – tüm dünyadaki servetlerin yarısı- olduğu yönündedir." Bak seen.. Benim o kadar param olacak ve denetlenmeyecek.

Şimdii sülalenin köklü olduğunu biliyoruz ve görüyoruz  Rothschild aynı zamanda medyanın yani her gün 7/24 izlediğiniz televizyonun içinden yönetiliyoruz. Bu sayede hanedanlığı etliye sütlüye karışmayan sesiz sakin mülayim bir aile olarak tanıtılıyor..


"Bir milletin kontrolünü sağladığım sürece kanunları kimin yaptığı zerre kadar umurumda değildir.''

Mayer Amschel Rothschild.(1743-1812)

Rockefeller ve Rothschild ailerinin ortak amaçları insanları tamamen kendi kontrolleri  altına almak ..

Peki ya Rockefeller hanedanlığı  kimdir ? Bunu uzun uzun anlatmayacağım kısaca Rothschild hanedanı ile evlilikler yaparak yükselmiş finansal alandan çok başarılı olmuşlardır.


Yandaki adam uyanmamızı sağlayan Amerikan halkını uyandırmaya çalışan Aaron Russo , Nicholas Rockefeller ile yaptığı konuşmayı  harfi harfine bakın nasıl anlatmış..

İlk başta AAron ve Nicholas çok yakın dostu sonra aaron görüşmeyi kesti çünkü Rockefeller ailesinin yaptığı işleri  öğrenince dehşete kapılmıştı..

"Tanıdığım bir avukat bir gün aradı ve şöyle dedi:
Rockefeller ailesinden biriyle tanışmak ister misin ?
Ben de : Olur çok sevinirim dedim.
Sonra dost olduk ve bana bir çok şey anlatmaya başladı
ve bir gece bana şöyle dedi

(Buraları geçiyorum tam görüşmeyi öğrenmek için Zeitgeist belgeselini izleyin şimdi konumuzla alakalı olan yere gelelim)




R: Kendini ve aileni düşün yeter.

A: Tamam da asıl amaç ne ?

R: Asıl amaç dünyadaki herkese çip takmak, RFID çipi yerleştirmek
Herkesin parası ve sahip oldukları herşey  o çiplerde olacak ve eğer birileri bizi protesto ederse ya da yaptıklarımızı eleştirirse , çiplerini kapatacağız"

RFID çip 2005 yılından beri insanlara uygulanıyor insanlar bunu gönüllü olarak yaptırıyor . Çipi taktıran insanlar medyada kahraman olarak adlandırılıyor. Aynı çip sistemi  pasaportlardada uygulanmakta


Çip genellikle tek ele baş parmakla işaret parmağının birleştiği yere bir iğne  yardımıyla uygulanır.


  
Yapılış şekilleri böyle. Tehlikenin farkında mısınız? yavaş yavaş dünya köleleştirilmeye başlanıyor yakında öyle olacak ki bu düşünceler tek bir çiple sizin sonunuzu getirecek Yani  kuzu gibi yaşamaya devam!!!!

4 yorum:

  1. demi lovato ile ilgili bir yazı yazar mısın ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu konu ile ilgili inceleme gerek fakat sana tespitim şu Demi psikoloji açısından çok sağlam değil evet iyileşmiş fakat geçmişte büyük sorunlar yaşadığı için daha kolay etki altına alınabilir eğer Demi bunu bir şekilde açıklamaya çalışırsa geçmişteki sorunları bahane edilip deli olduğu hakkında medyada karalama yazılar yazılır.

      Sil
  2. ne zaman yeni yazı yazcaksın hergün kontrol ediyorum fakat yeni yazı yok :) bekliyorum :)

    YanıtlaSil
  3. daisyyyyy seni illüminatilermi gaçırdıııı ni oldu niden heç yeni yazı yazmıyon hee ?

    YanıtlaSil