11 Nisan 2013 Perşembe

Kerli Köiv


Merhaba  uzun zamandır burada yoktum Şubat ayından beri yurt sınırlarında olamadığım için blogla ilginemedim. Özür dilerim neyse başlayalım
Kerli 24 yaşında şarkıcıdır kliplerinde semboller  mesajlar fazlasıyla olup  küçüklükten beri akıl kontrolüne maruz kalmıştır.

WALKİNG ON AİR

Klipte  Alice in  wonderland  programı kulanmış bünyesinde bir çok mesaj barındıran  bir klip aynı zamanda bu kliple çıkış yapmıştır.


Klip böyle başlıyor programcı Kerlinin evine bir paket bırakıyor…

Paketin için bir bebek çıkıyor bu hem Kerli’ nin bulunduğu durumu temsil ediyor hem de Kerli ’yi  tetikliyor.

Kerli bir damalı zemin üzerinde kukla gibi hareket ediyor.







Göz devreye girdiğinden beri  robot  gibi davranıyor Kerli akıl kontrolüne maruz  kaldığı için benliğini kaybetmiş  3  yıldır piyasada  görünmüyor   eğer  dikkatli  bakarsanız  Kerli kliplerinde  Jessie J.  Lady  Gaga  gibi bir çok akıl kontrolü altında  olan sanatçıyla benzerliği  var size anlatmak istediğim şey  Kerli bir kobaydı  medyayı önce böyle bir sanatçıya alıştırdılar 3 yıl önce de işi bitiği için medyadan uzaklaştırıldı.
Kerli’ nin yeni alteri oluştu pencereler tuğla ile örülmüş yani hiçbir yere kaçamaz duvarda orman resmi var orman sonsuzdur ve karanlıktır burada anlatılmak istenen şey Kerli ’nin benliği kaybettiğini anlatıyor yeni kötü alterin de daha rahat davranıyor.
Araya bir anada böyle bir sahne giriyor programcı Kerli’ nin  elini tutuyor programcı bu şekilde daha  kolay otoriterlik sağlıyor.
Geyik kötü haberi önceden bilmektir önünde ise beyaz bir şemsiye vardır şemsiye korunmayı, önlemeyi temsil eder beyaz ise saflıktır. Kerli daha sonra şemsiyeyi kapatıyor. Burada Kerli artık masum olmadığını bunun önceden başına geleceğini biliyor olduğunu simgeliyor.
Mk Ultra akıl kontrolüne maruz kaldığını anlatıyor.
Programcısı ona gelmesi için komut veriyor.
Bir anda aynada programcı kayboluyor ve Masum Kerli ile oyuncak bebeği görüyor. Ve aynanın içine giriyoruz. Kerli burada oyuncak bebek simgeliyor kuklacının ise gözleri yok aslında o kukla onun ruhu..
Kuklacı Kerli ‘ nin iplerini kesiyor onu özgür bırakıyor.
Sonra ise kutuyu kapatıyor bu olay Kerli’nin yeni sahte bir hayat yaşayacağına bir işaret…



Kerli şimdi kutunun içinde programcıların belirlediği çizgide yaşıyor.

Açıkça klipte gördük bir dine inanmadığını ama eklemek isterim Kerli Reenkarnasyon'a inanıyor
Reenkarnasyon kısaca ruh göçüdür bir insanın ölümünden sonra başka bir bedende aynı ruhla dünyaya gelmesidir. İlluminatinin yaygınlaştırmak istediği inanışlardan biridir.


Yorum köşesine isteklerinizi kafanızdaki soru işaretlerini yazın...





4 yorum:

  1. yaa Kristen stewart iel ilgili bir yazı yaz lütfen!

    YanıtlaSil
  2. tamam bundan sonraki yazımda yazarım

    YanıtlaSil
  3. eminem ile ilgili bir yazı yazar mısın

    YanıtlaSil
  4. Açıkçası birkaç kalıplaşmış olgudan, bilgiden yola çıkarak bu tarz şeylerin yorumunu doğru bulmuyorum. Böyle bir sistemin içindelerse bile kliplerde ben bir köleyim imajı neden insanlara kodlanmak istensin? Çok saçma.

    YanıtlaSil