24 Ocak 2013 Perşembe

MK Ultra Akıl Kontrolü


Merhaba yeni yazımla karşınızdayım belki çoğunuz biliyordur ama bilmeyenleriniz vardır diye düşündüm.Önce size MK Ultra Kontrolünün kısaca tarihçesini anlatayım.

CIA kurulduktan sonra içinde departmanlar oluşturuldu fakat bu departmanlardan en ilginci Bilimsel İstihbarat Ofisi oldu burada akıl kontrolüne yönelik çalışmalar başlamıştı.1949 yılında ise bir grup Nazi bilim adamı araştırmaya dahil oldu 25 yıl boyunca proje üzerinde çalıştılar denek olarak halkı ve askerleri kulandılar.


Bir çok şekilde bizim beynimizi esir altına alabiliyorlar genelikle halk için manyetik dalga tekniği kulanılıyor.

MK Ultra Akıl Kontrolüne Maruz kalmış kişiler


DAVID CHAPMAN
Bu adam John Lennon öldüren kişidir  fakat burada öyle bir iddia var ki  ziHin Kontrolü sonucu Davıd bulunduğunda kendisini John Lennon zanediyordu. 

Bu olay sanki bana başka birini hatırlattı



JAMES HOLMES
Belki çoğunuz olayı biliyorsunuz ama yinede anlatacağım.Şimdi üşenmeyin ve okuyun.
Kendisini filmin kötü adamı Joker’e benzeten James Eagen Holmes saldırıdan önce 4 silah ve 6 bin mermi satın aldı ABD’nin Denver kentinde Batman serisinin son filmi Dark Knight Rises (Kara Şövalye Yükseliyor) filminin galasını basan 24 yaşındaki James Holmes’un 12 kişiyi öldürüp 58 kişiyi yaraladığı katliamın ayrıntıları günyüzüne çıkmaya başladı. Holmes’un, katliamı gerçekleştirmek için 2 ay çalıştığı belirlendi.
Yakalandığında kendisini ‘Ben Joker’ sözleriyle tanıtıp filmin kötü adamıyla özdeşleştiren Holmes, katliamdan önceki iki ay içinde Colorado’da 4 silah ve 6 bin mermi satın aldı.
"Ben Joker" "Ben Lennon"  James Hlomes apaçık akıl kontrolündeydi. Bir başka iddia ise şöyle.


Mahkemede yargılananın  Holmes  olmadığı iddiası .


Marılyn Monroe

MK Ultra Akıl Kontrolü dahilinde kendisi bir sex kölesiydi Marılyn şizofreni hastasıydı
buda onu daha kolay etki altına alınmasını sağlamıştır.Böylece yaptığı ve söylediği şeyler çok dikkate alınmayacaktı.



KATY PERRY

Başındaki monarch kelebeğinede bakın tekrar söylüyorum monarch kelebeği kişilik bölünmesine işaretir. Wide Awake klibini ele alırsak herşey çok açık sizi bu yüzden
siz buraya yoluyorum 



JESİE J

Kliplerindede açıkça yansıtıyor Mickey Mouse kulaklığı takmış kişilik bölünmesinin habercisidir.



NİCKİ MİNAJ

En çok bu iş içinde olduğu bilinenlerden.kendisinin zorla bu işi yaptığı şarkı sözlerinden belli oluyor fark etiyseniz kendini hep bir barbie bebek gibi gösteriyor ya da robot gibi bu onun başkalrı tarafından yönetildiği ile alakalı.Size başka şaşırtıcı bir şey daha söyliyeyim Barbie  oyuncaklarında ve filmelerinde gwenelikle monarch kelebeği bulunur küçük yaştaki kızlar hep barbie bebek gibi görünmek isterler çocukların bilinçaltında bu yer eder bu aslında çocukları zihin kontrolüne alma şeklidir.Bir süre sonra Barbie bebekleri programcılar tarafından kölelere uygulandı bu olay hem onların durumunu yansıttı hemde Barbie gibi olmak isteyen onlarca genç kız programcıların bataklığına sürüklendi.



Şimdilik görüşmek üzere.



15 Ocak 2013 Salı

Programlamada Kulanılan LSD

Merhaba yeni yazımla karşınızdayım hepinize teşşekür ederim Bana çok destek oluyorsunuz.Hemen yazımıza geçelim başlıkta dediğim gibi LSD akıl kontrolünde programlamada kulanılıyor.


LSD Nedir ?
LSD bir çok ünlünün kulandığı halk arasında bir tür asit olarak bilinir.Tıp Dünyasına göre bağımlılık yapmadığı belirlenmiştir.Türkiye'de çok yaygın olmayan ama kulanılan bir madedir
Cezaevlerimizde  Ticareti çokça yapılır.

Peki LSD asit ne işe yarıyor?

Algı yapımıza büyük oranda etki eder ve kulanan kişiyi hayal dünyasına sürükler.Aynı zamanda Halüsinasyon görürler.LSD alındığı halde kişi gerçek dünyadan soyutlanır.
LSD vücutta ve beyinde uyuşturucudan daha çok etkiye sahiptir.Bu yüzden akıl kontrolünde olanların çoğu hem işkence sırasında hemde sonrasında uyuşturucu yerine LSD kulanırlar.
LSD  kulanan kişinin ruh haline çok büyük etki eder.Eğer kişi mutsuzsa iyi olmayan hayaler görür.Bu nedenle programcılar tarafından işkence sırasında verilir.LSD alan bir insan imkansız olayları gördüğünü yaşadığını zaneder.Bu  halüsinasyonlar çok gerçekçidir.
LSD kullanan kişi, hayatında önemli bir yeri olmuş olan insanları da tekrar görebilir onalarla iletişim kurarbilir. LSD etkisinde kişi etkilendiği konular ile ilgili hayal görür.LSD
etkisindeyken çevredeki objeler bile hayal dünyasına göre şekilenir,nesnelerle konuşabildiklerini düşünürler

LSD nasıl kulanılır ?

LSD ağızdan alınır genelde renkli, parlak, çıkartma gibi veya emici kağıt tabakalarında emdirilmiş olarak, renkli tabletler veya emici kağıt şeklinde, su gibi renksiz sıvı ve ince jelatin karaleri şeklinde satılır. LSD’nin sokaktaki veya zamana göre değişik formlarını tanımlamak amacıyla her dozda ve tabakada değişik tasarımlar olduğu görülmüştür.

LSD kulanım belirtileri nelerdir ?

Göz bebekleri kçülür veya büyür.Kalp atışı ve vücut ısısı artar ,iştah kaybı, uyku, ağız kuruması ve titreme.En belirtken etkisi ise duygu değişimleri ve tepkilerdir.Konuşmada ve ikili ilişkilerde  zorlanmalar görülür.
Şimdi Katy Perry'nin CNN ile gerçekleştirdiği röportaja bakalım izlemek için buraya  tıklayın İlk 17 saniyeye bakacak olursanız göz bebeklerinde ki değişim açık.Eğer fark etmediyseniz fotoğraflara bakalım.

Resimler çok net değil ama olsun video zaten anlarsınız. Şimdi ise etkilerini göstermek için size LSD almış bir kızın görüntülerini göstereceğim.
http://www.youtube.com/watch?v=mDRbnmjzY7U 

Şimdilik yazım bu kadar bunu sadece mail hesabıma soranların çok olduğu için yazıyorum bir sobnraki yazımda Kristen Stewart, Robert Pattinson,Selena Gomez ve Justin Bieber gibi ünlüler var çok kararsız kaldım mail adresime veya yorum köşesine isteklerinizi bildirirseniz yardımcı olurum.








8 Ocak 2013 Salı

Taylor Swift deşifre

Merhaba yeni yazımla karşınızdayım sizden maileme aldığım tepkiler harika hepinize teşekür ederim
Taylor Swift 23 yaşındaki Amerikalı şarkıcı-söz yazarı ve aktris.Küçük yaştan beri müzikle uğraşmakta.Bu kadar bilgi yeter.Şimdi  13 Eylül 2009 MTV Müzik ödülerine gidelim.
Aağı yukarı bazılarımız olayı biliyordur fakat olay tamamen anlam bakımından farklı.
Taylor Swft en iyi video ödülünü alıyor ve bir anda sahnede Kanye west beliriyor ve Taylora ödülü alması üzerine şu sözleri sarf ediyor "Taylor senin adına çok mutluyum ama bence Beyonce'ninki gelmiş geçmiş en iyi videolardan biri," Herkez Kanye'in Beyonce'i desteklediği için söylediğini zanediyor fakat durum çok farklı zaten Beyonce'in yüz ifadesine bakıcak olursanız büyük bir gülümseme var.Birazdan size ne olduğunu açıklayacağım.Taylor'un elbisesini unutmayın.
Olay tamamen masonik bir testen ibaret Taylor'ın bu iş için uygun olup olmadığını test ediyorlar sonuç olumlu daha sonra ise Taylor kırmızı bir elbiseyle sahne performansını sergiliyor gelenler belgeselini izlediyseniz bilirsiniz ne anlama geldiğini burada vurgulanmak istenilen artık onlardan biri olduğu ve alfası oluşturulduğudur.Kırmızılı kadının ne anlama geldiğini buradan izleyebilirsiniz



Kelbekler  Monarch programı dahilinde kulanılır.Ayrıca son resimde bu vurguyu gözüne yapmış.




Zaten kadının fotoğraflarına bakarsanız yarısında tek gözü vurgulamış
Taylor da Beta-Cinselik programı uygulanmış program dahilinde sex kitten olmuş.




Taylor bol bol satanik işaret yapmış.
Taylor'un elinde sürekli 13 rakamı bulunur.Bunun bir çok anlamı vardır ama en olağanı 13.seviyoda York Riti olduğu anlamına gelebilir. 

Şimdi gelelim yeni çıkan I Knew You Were Trouble klibine
I Knew You Were Trouble 
Başalngıçtaki diyaloğa baklım.
'Biliyordum onun dünyası çok hızlı dönüyor ve çok parlak yanıyordu'
burada şeytandan ve müzik sektöründen bahsetmiş.
'Naıl oluyorda şeytan gülümsediğinde aşırı dercede meleğe bezeyen birine doğru  çekebiliyor'
Programcıdan bahsediyor.
Bakın şuna bir piramit ve kurukafa
Sözlere geçelim
I guess you didn't care 
Sanırım pek umursamamıştın 
And I guess I liked that 
Galibe ben de bundan hoşlanmıştım 
And when I fell hard 
Ve ben sana yaklaştıkça 
You took a step back 
Sen geriye doğru gittin 
Apaçık programcıyı anlatıyor programcı kölesiyle ilişkiyi kesmemek için onlara sevgis gösterisinde bulunur ama her zaman köleden uzak olur.
No apologies 
Hiç özür dilemez 
He'll never see you cry 
Seni hiç ağlarken görmez 
Pretend he doesn't know 
Bilmiyormuş gibi yapar 
That he's the reason why 
Nedeninin kendisi olduğunu 
You're drowning, you're drowning, you're drowning 
Sende boğulursun, boğulursun, boğulursun 
Programcılardan asla kopamazlar her ne kadar kötü davransalarda.
Şimdilik bu kadar belki Taylor Swift Deşifre 2 adlı yeni bir konu açabilirim

6 Ocak 2013 Pazar

Miley Cyrus ve illimunati


Merhaba bu sefer size ünlü disney oyuncusu miley cyrus hakkında yaptığım araştırmaları sunacağım.
20 yaşındaki kızımızın babası belki tanıyorsunuzdur şayet Hannah Montana yapımı dizide birlikte oynamışlardır babası Billy Ray Cyrus 'tur kendisi şarkıcıdır.
2006-2011 yıları arasında Hannah Montana rolüyle büyük yankı uyandırmıştır.Filimde kendisi çift kişiliklidir bu dizide kendi adıyla oynamıştır.Hannah Montana adıyla bir çok konsere çıkmıştır ve alfasıyla o kadar rahat davranıyorduki bu sadece dizi için değil gerçek haytındada Hannah Montana onun alfasıydı.
Babası (Billy Ray Cyrus)
Aile kökenine bakıcak olursanız bir masonluk olduğunu görürsünüz.Buda onun küçüklükten beri bu şekilde büyütüldüğü anlamına gelir.


Üç resimdede çıldırmışçasına satanizm işareti olan şeytan işaretini yapmış.Sizce bu onun rockla ilgilendiğinimi gösterir ? Hiç sanmıyorum


Miley bir sex kölesi programcılar onu bu şekilde yetiştirmiş.Miley'in bunun gibi milyonlarca fotoğrafı vardır eğer bir şekilde iddayı çürütüğünüzü sanıyorsanız yoruma yazın ve size Miley'in kucak dansı yaptığı fotoğrafları atayım.

Şimdi ise  2009 yılında çıkan The climb klibine göz atalım
Burada net çıkmamış olabilir ama klibi izlerseniz görürsünüz arkada üçgen var.
Klibin sonunda ise üçgene doğru gidiyor.
şimdi şarkıların bir bölümünün terten çevrilmişine bakalım
yardım edin
beni bul beni
ben kayboldum ,ben kayboldum
bana yardım  edin
Herşey o kadar açık ki apaçık bu işin içinde olduğu için bizden yardım istediği ortada
herşeyi açıklıyor


tek göz sembolizmini sık sık kulanmış.
2012 yılına geldiğimizde artık inançları şeytana tapma yolunda tam olarak şekilendi
Saçlarını erkek modeli yapıp kestirdi bunuda medyaya kanser vakfı için saçlarını kestirdiği söylendi.Halbuki amacı erkek alterini oluşturmak.
Programcılar kölelerini daha kolay yönetmek için köleyle herhangi bir hayvanla bağ kurdurturlar daha sonra hayvan ölür ve köle kişisel çöküntü yaşar Miley köpeği öldükten sonra bir kaç Twitter üzerinden yazı yazdı bu yazılarda genelikle kötü olduğunu yataktan çıkmadığını belirtti
Programcısı şimdi ona yeni bir köpek aldı.Bir başka konu Miley'in uyuşturucu kulanması buradan izleyebilirsiniz Miley yakın zamandada kulanıyordu her ne kadar bıraktığına inanmasamda bunun sebebi medyaya nişanlısı olarak gösterildi bu büyük yalan Miley onu yönetenlerden bıktığı için uyuşturucu kulandı tıpkı bu işin içindeki diğer ünlüler gibi genelikle uyuşturucuyu yaşadıklarını unutmak için kulanırlar.
Parmağında herşeyi gören göz figürlemesi var. Birde şu ayrıntı var Miley illimunatinin Twitter sayfasını takip etti (her ne kadar bu tür olayları saçma bulsamda) Evet bir yazımın daha sonuna geldim tespitlerinizi, isteklerinizi, yorum  köşesine yazın.

4 Ocak 2013 Cuma

F(x) Grubu Deşifre


Merhaba yeni yazımla karşınızdayım lafı uzatmadan analize geçiyorum
f(x) grubu başarılı bir koreli guptur 5 kızdan oluşmaktadır
önce elektro şok klibinin üzerinde duracağız
Klip bu şekilde başlıyor
 Şrkıcıların kıyafetlerinde siyah beyaz tema hakim.Bilmiyenler için siyah ve beyaz zıtlığı masonlukta boyutlar arası geçiş için kulanılır.

 Tişörtün üstünde kurukafa var.

 Tişörteki Kurukafa ve sarı kırmızı ve yeşil renkler rastafaryanizmi temsil etmekte.


 Tek göz, ayrıca bu tür demir bileklikler köle olduklarını simgeler.

 Stick in Türkçe manası  sadık kalmak, ayrılmamaktır

 birde şarkı sözlerine bakalım:
Yeter aşkın benim için fazla
Bana şiddetle değer veriyorsun biliyorum.
Bu sözler apaçık programcılarına yazılmış.
Siyah bir koridor gibi içine çekiliyorum
Sonunu göremiyorum düşüyorum.
Bu işten bir türlü çıkamayacaklarını sonlarının ne olacağı hakkında fikir sahibi olmadığıklarını söylüyorlar.
Kimim ben? başım dönüyor
Kölelere anıları unuturulmuş.
Bu biranda değişen dünyadan koru beni.
İnançlarının sağlam kalmasını kastediyor
Çoktan limitimi aştım
Elektrik şokundayım.
Kölelerin sınırları zorlanmış bu delta programının bir parçasıdır kölelerin sınırları zorlamasını isterler.
Bu enerji bendeki herşeyi götürüyor.
İnandığı şey için herşeyini kaybetiğini ima ediyor

şimdi sıra Hot Summer klibinde burada semboler daha yoğun


 elbisede siyah beyaz tema

 Rastafari renkleri yansıtılmış
Kızın şapkasında tavşan kulağı var tavşanda en az kedi kadar cinseliği ve seksiliği sembolize eder.
Puantiye,bununda  akıl kontrolü ile bir ilgisi vardır.

 Kızın tişörtünde gülen surat var bu sembol aslında program ile içi boşaltılmış emirleri yerine getiren kişi sembolüdür.


Zeminde hipnoz figürü var bu da şu an onların kontrol altında olduğunu göstermekte aynı  zamanda tepede göz görevi gören şekil var buda yine her hareketlerinin izlendiğini gösterir aynı zamanda kızlar burada kukla gibi dans ediyorlar.Ayrıca kızın elbisesinde üçgenler var.
Gözlükler programda içi boşaltılmış karakteri simgeler.
Baphometin kulakları bilmeyenler için, Baphomet üstü kadın altı erkek masonlar tarafından şeytan olduğuna inanılan varlıktır.
Baphomet

Şeytanın rakamı 666 sembolü
Burada kişilik bölünmesi yaşıyor farklı saç renkleri ve balyajlar kişilik bölünmesi sembolüdür.
Kolye köleliği simgeliyor.
Hayranlarıyla birlikte sürekli tekrarlayan robotumsu hareketler yapıyorlar onlar sadece halka bu inanca inandırmak için gelmiş köleler.
Kızın elbisesinin altına bakın orada  bir piramit var.
Grubun bir üyesi Amber Lui de ise çift cinsiyet söz konusu


Amber bünyesinde Kadın ruhunu hemde erkek ruhunu barındırmakta aynı zamanda Amberin erkek gibi giyiniyor olmasının sebebi kendini güvende tutmak yani köle olduğunu aklından çıkarmak

şimdi sıra şarkı sözünde:
 Ben artık buna dayanamıyorum
Bu şekilde dikkat çekmek için gidiyorum
Köleler için artık bu durum zaptedilmez bir hal almış kurtulmak istiyorlar

Yorum yapıp yanlışlarımı veya düzeltmem gereken yerleri söylerseniz size yardımcı olabilirim lütfen görüşlerinizi benimle paylaşın..