26 Nisan 2013 Cuma

Köleleştirilen Dünya ,Rothschild Ailesi

Merhaba gün geçtikçe köleleştirilen devlet tarafından , dünya tarafından önemsenmeyen kişi Neden mi
önemsenmiyoruz ? Çünkü biz devlet için çiftlikteki bir avuç kuzu sürüsüyüz  devlet ise bir çoban onun sözleriyle , yasalarıyla , iki yüzlülüğü ile hareket ediyoruz bir süre sonra çobanın gözetiminde olmaktan sıkılıyoruz sosyal medyada fake hesaplar açıp çobanı kötülüyoruz anlatmak istediklerimizi kendimize bir maske bularak anlatıyoruz çünkü kuzular öğrenmiş kendileri olup çobana karşı gelirlerse başlarına neler geleceklerini...eee ne demişler sürüden ayrılan kuzu kötü yola düşermiş.

Burada anlatmak istediğim "devlet kötü yyyaaaeee" tarzı bir olay değil bu anlatmak istediğim şey artık kendimiz olmaktan düşüncelerimizi dile getirmekten korkuyoruz kendimiz olsak düşüncelerimizin arkasında dursak bile 2 paket makarna 1 paket kömür ve asfaltlı bir yola satın alınıyoruz gözümüz kapalı bize dayatılan her yargıyı onaylıyoruz söyleyecek onlarca sözümüz varken..

Konumuz Rothschild hanedanlığı sanırım onları tanıtmanın en iyi yolu şu Dünyayı yöneten , Satanist öğretileri kendilerine ilke edinmiş bir hanedanlık..

Rothschild hanedanlığının dünyanın siyasi ve ekonomik tarih üzerinde derin izler bırakmıştır.Kökleri ortaçağ Avrupasına dayanmaktadır. Birazdan göstereceğim resimler Rothschild ailesinin ne kadar ileri gidebileceği hakkında size bir fikir verecektir.



Bu iki resimde 1972 yılında Rothschild ailesinin düzenlediği bir ayinden bu insanların kaçık olduğuna dair kaç kanıt sunmam lazım..

Bir diğer olay ise paralarının ne kadar olduğu hiç bir zaman denetlenmemiştir "Aile tarafından kısıtlanan biyografileri servetlerinin giderek azaldığı yönünde hilelidir. Fakat araştırmacıların tahmini servetleri 500 Trilyon dolar – tüm dünyadaki servetlerin yarısı- olduğu yönündedir." Bak seen.. Benim o kadar param olacak ve denetlenmeyecek.

Şimdii sülalenin köklü olduğunu biliyoruz ve görüyoruz  Rothschild aynı zamanda medyanın yani her gün 7/24 izlediğiniz televizyonun içinden yönetiliyoruz. Bu sayede hanedanlığı etliye sütlüye karışmayan sesiz sakin mülayim bir aile olarak tanıtılıyor..


"Bir milletin kontrolünü sağladığım sürece kanunları kimin yaptığı zerre kadar umurumda değildir.''

Mayer Amschel Rothschild.(1743-1812)

Rockefeller ve Rothschild ailerinin ortak amaçları insanları tamamen kendi kontrolleri  altına almak ..

Peki ya Rockefeller hanedanlığı  kimdir ? Bunu uzun uzun anlatmayacağım kısaca Rothschild hanedanı ile evlilikler yaparak yükselmiş finansal alandan çok başarılı olmuşlardır.


Yandaki adam uyanmamızı sağlayan Amerikan halkını uyandırmaya çalışan Aaron Russo , Nicholas Rockefeller ile yaptığı konuşmayı  harfi harfine bakın nasıl anlatmış..

İlk başta AAron ve Nicholas çok yakın dostu sonra aaron görüşmeyi kesti çünkü Rockefeller ailesinin yaptığı işleri  öğrenince dehşete kapılmıştı..

"Tanıdığım bir avukat bir gün aradı ve şöyle dedi:
Rockefeller ailesinden biriyle tanışmak ister misin ?
Ben de : Olur çok sevinirim dedim.
Sonra dost olduk ve bana bir çok şey anlatmaya başladı
ve bir gece bana şöyle dedi

(Buraları geçiyorum tam görüşmeyi öğrenmek için Zeitgeist belgeselini izleyin şimdi konumuzla alakalı olan yere gelelim)




R: Kendini ve aileni düşün yeter.

A: Tamam da asıl amaç ne ?

R: Asıl amaç dünyadaki herkese çip takmak, RFID çipi yerleştirmek
Herkesin parası ve sahip oldukları herşey  o çiplerde olacak ve eğer birileri bizi protesto ederse ya da yaptıklarımızı eleştirirse , çiplerini kapatacağız"

RFID çip 2005 yılından beri insanlara uygulanıyor insanlar bunu gönüllü olarak yaptırıyor . Çipi taktıran insanlar medyada kahraman olarak adlandırılıyor. Aynı çip sistemi  pasaportlardada uygulanmakta


Çip genellikle tek ele baş parmakla işaret parmağının birleştiği yere bir iğne  yardımıyla uygulanır.


  
Yapılış şekilleri böyle. Tehlikenin farkında mısınız? yavaş yavaş dünya köleleştirilmeye başlanıyor yakında öyle olacak ki bu düşünceler tek bir çiple sizin sonunuzu getirecek Yani  kuzu gibi yaşamaya devam!!!!

12 Nisan 2013 Cuma

Yanlış Anlaşılma, Karışıklıklar

   Merhaba bu yazıyı yazma nedenim  Facebook da orada burada gördüğüm yanlışlıklar. Bunları madde madde ayırdım.

1-Justin Bieber Olayı

- Aslında bu olayın başlangıcı şöyle bir grup insan Justin Bieber' ın İlluminatiden çıktığına dair 2 farklı iddia attı
1-Justin' nin annesi İllu (İlluminati de demiyorlar) olduğunu öğrendi daha sonra onu zorla çıkarttı...
Bak bak sen şuna kim buna inanır ki bir kere gerçekten çıkabilseydi kefeniyle çıkardı.
2-İlluminatiden çıktı her gün yüklü bir para onlara ödüyor.
Nasıl buna inanıyorlar anlamıyorum öyleyse Rihanna  parayı basar çıkardı..
Aslında burada ki olay kabulenmemekle ilgili diyelim ki ben belieber (doğru yazdığımdan emin değilim çünkü bildiğim tek fan adı) olsam Justin illimunati dese açıkçası o adama duyduğum sevgiyle bunu inkar ederim çünkü çoktan ben onun egemenliğine girdim artık onun kölesiyim...Olay bu yani ama açıkçası bu davranışı tasvip etmiyorum ..

2-Facebook İlluminati sayfaları

Bazıları cidden yararlı olsa aydınlatsa da bazıları  admin dedikleri yeni yetme insanlardan bunu öğreniyor sayfa amacından çıkıyor hoş olmayan çirkin paylaşımlar bilgileri sanki ilk kendisi bulmuş edası ile gösteriyorlar oda ayrı konu birde eğlence amaçlı yok "illu ünlü elemece" gibi aptal saptal oyunlar yok biz birleşsek hayran topluluğu olarak illuyu ezeriz.Birde bu sayfada dalga amacıyla bir 5. sınıf öğrencisi tek fotoğraflarını paylaşıyor dalga geçiyor nasıl eğleniyorlar öyle dalga geçilen illuminati değil kendisi. Bir başka sinir olduğum konu şu bunu aynı bir İlluminati sayfasından alıyorum
"One direction malesef illu :( ama olsun biz onları her halyle severiz"
Hadi bunu 5. sınıf öğrencisi yazsa tamam ama bu yazıyı yazan 15 yaşındaki bir erkek ve bu yazıyı yazmadan önce ünlülerin hayranları köle olarak kulandığına dair bir yazı yazmış.
Gülermisin ağlarmısın haline!!!

3-Eminem Olayı

Kimisi İlluminatiden çıktığını söylüyor fakat bu konu yanlış diyelimki çıktı ruhsal sağlığı ne olacak belkide
25' nde belki o kurban edilecek artık Eminem yok o eskisi gibi değil kliplerine bir bakın bağırıyor Eminem

Burada Eminem' e ne olduğunu az çok biliyoruz..Eminem artık yıprandı yüzüne bakın korkmuşluk yanı sıra bıkınlıkda var.
Bu karelerden sonra çıktım mı hayır!!

Şimdilik bu kadar....

11 Nisan 2013 Perşembe

Kristen Stewart



Kristen  Stewart ‘ı birkaçkişinin isteği üzerine yazıyorum  
Kristen  Stewart  yıldızı alacakaranlık serisiyle parlamış ünlüoyuncu Aynı filmde oynadığı sevgilisi Robert Pattinson  ile akıl kontrolüne maruz kalmıştır.
Sürüngen (Reptilian)
Bu inanç insanların sürüngenlikten evrimleştiğine dair birinanıştır Kraliyet ailesinin bir sürüngen soyundan geldiği söylenmektedir.


Bunun gibi şimdi bu konuya ara vereceğim birazdan yazımda rastlayacaksınız.


 Neden gözleri bu kadar dik ve sabit ? Bunun  nedeni  Mk Ultra kontrolü altında oluşudur.
Robert Pattinson ve Kristen Stewart daha önceden yaşadıkları çerçeve belirlenmişti.

1- Resimde Kristen ile erkek alteri var
2-Bu resim ise açık değil mi ? Akıl kontrolüne uğradığı resmedilmiş..

Alacakaranlık Şifresi

Alacakaranlık Kristen ve Robert'ın hayatında büyük rol oynuyor bakıldığında sadece bir vampir filmi gibi görünsede iş öyle değil...


Kitapta ve film afişinde bir elma , elma yasaklı meyvedir yoldan çıkmak anlamına gelir..

Cullen ailesi ile Kraliyet ailesi sembolize ediliyor ikiside köklü aynı zamanda dünyada kraliyet ailesinin ölümsüz yani sürekli olduğuna inanılır Cullen ailesi de fiziksel olarak ölümsüzdür sonsuza kadar bir bütün olabilir.



Prenses Kate Bella ikiside köklü bir ailenin ferdi ile evleniyor.

Bunu başta söylemem gerekirdi Edward ilk başından beri Bella'nın programcısıydı.


Kraliyet ailesinde kendi ırkı dışında başka bir ırktan asla çocuğun olamaz Vampirlerde de bu yasa aynı Bella
vampir olmadığı için bu sorun yarattı.Renesmee filmde çok hızlı büyüyor Yunan mitolojisinde bazı tanrıların çok hızlı büyüdüğüne inanılır.

Vampirler, Vampir geni taşır.
Kraliyet ailesi Reptilian geni taşır.

Bu filmde seçilen hiçbir karakter hiçbir oyuncu boşuna seçilmemiştir.Bunun mutlaka bir nedeni vardır.
Filmden  sonra bir çok genç hayran edindiler bu hem onları izledikleri yolda yükselti hemde hayranlarını köle gibi kulandılar...

Gerçekten Sevgililer mi?
İncelediklerime göre  Hayır !! filmden sonra çok yakıştırdı herkes çıkmasından yanaydı ve Süprizz!! onlar çıkıyorlar bana göre ikisi de buna zorlanıyor...

Yorumlarınızı isteklerinizi yazın... 

Kerli Köiv


Merhaba  uzun zamandır burada yoktum Şubat ayından beri yurt sınırlarında olamadığım için blogla ilginemedim. Özür dilerim neyse başlayalım
Kerli 24 yaşında şarkıcıdır kliplerinde semboller  mesajlar fazlasıyla olup  küçüklükten beri akıl kontrolüne maruz kalmıştır.

WALKİNG ON AİR

Klipte  Alice in  wonderland  programı kulanmış bünyesinde bir çok mesaj barındıran  bir klip aynı zamanda bu kliple çıkış yapmıştır.


Klip böyle başlıyor programcı Kerlinin evine bir paket bırakıyor…

Paketin için bir bebek çıkıyor bu hem Kerli’ nin bulunduğu durumu temsil ediyor hem de Kerli ’yi  tetikliyor.

Kerli bir damalı zemin üzerinde kukla gibi hareket ediyor.







Göz devreye girdiğinden beri  robot  gibi davranıyor Kerli akıl kontrolüne maruz  kaldığı için benliğini kaybetmiş  3  yıldır piyasada  görünmüyor   eğer  dikkatli  bakarsanız  Kerli kliplerinde  Jessie J.  Lady  Gaga  gibi bir çok akıl kontrolü altında  olan sanatçıyla benzerliği  var size anlatmak istediğim şey  Kerli bir kobaydı  medyayı önce böyle bir sanatçıya alıştırdılar 3 yıl önce de işi bitiği için medyadan uzaklaştırıldı.
Kerli’ nin yeni alteri oluştu pencereler tuğla ile örülmüş yani hiçbir yere kaçamaz duvarda orman resmi var orman sonsuzdur ve karanlıktır burada anlatılmak istenen şey Kerli ’nin benliği kaybettiğini anlatıyor yeni kötü alterin de daha rahat davranıyor.
Araya bir anada böyle bir sahne giriyor programcı Kerli’ nin  elini tutuyor programcı bu şekilde daha  kolay otoriterlik sağlıyor.
Geyik kötü haberi önceden bilmektir önünde ise beyaz bir şemsiye vardır şemsiye korunmayı, önlemeyi temsil eder beyaz ise saflıktır. Kerli daha sonra şemsiyeyi kapatıyor. Burada Kerli artık masum olmadığını bunun önceden başına geleceğini biliyor olduğunu simgeliyor.
Mk Ultra akıl kontrolüne maruz kaldığını anlatıyor.
Programcısı ona gelmesi için komut veriyor.
Bir anda aynada programcı kayboluyor ve Masum Kerli ile oyuncak bebeği görüyor. Ve aynanın içine giriyoruz. Kerli burada oyuncak bebek simgeliyor kuklacının ise gözleri yok aslında o kukla onun ruhu..
Kuklacı Kerli ‘ nin iplerini kesiyor onu özgür bırakıyor.
Sonra ise kutuyu kapatıyor bu olay Kerli’nin yeni sahte bir hayat yaşayacağına bir işaret…



Kerli şimdi kutunun içinde programcıların belirlediği çizgide yaşıyor.

Açıkça klipte gördük bir dine inanmadığını ama eklemek isterim Kerli Reenkarnasyon'a inanıyor
Reenkarnasyon kısaca ruh göçüdür bir insanın ölümünden sonra başka bir bedende aynı ruhla dünyaya gelmesidir. İlluminatinin yaygınlaştırmak istediği inanışlardan biridir.


Yorum köşesine isteklerinizi kafanızdaki soru işaretlerini yazın...





24 Ocak 2013 Perşembe

MK Ultra Akıl Kontrolü


Merhaba yeni yazımla karşınızdayım belki çoğunuz biliyordur ama bilmeyenleriniz vardır diye düşündüm.Önce size MK Ultra Kontrolünün kısaca tarihçesini anlatayım.

CIA kurulduktan sonra içinde departmanlar oluşturuldu fakat bu departmanlardan en ilginci Bilimsel İstihbarat Ofisi oldu burada akıl kontrolüne yönelik çalışmalar başlamıştı.1949 yılında ise bir grup Nazi bilim adamı araştırmaya dahil oldu 25 yıl boyunca proje üzerinde çalıştılar denek olarak halkı ve askerleri kulandılar.


Bir çok şekilde bizim beynimizi esir altına alabiliyorlar genelikle halk için manyetik dalga tekniği kulanılıyor.

MK Ultra Akıl Kontrolüne Maruz kalmış kişiler


DAVID CHAPMAN
Bu adam John Lennon öldüren kişidir  fakat burada öyle bir iddia var ki  ziHin Kontrolü sonucu Davıd bulunduğunda kendisini John Lennon zanediyordu. 

Bu olay sanki bana başka birini hatırlattı



JAMES HOLMES
Belki çoğunuz olayı biliyorsunuz ama yinede anlatacağım.Şimdi üşenmeyin ve okuyun.
Kendisini filmin kötü adamı Joker’e benzeten James Eagen Holmes saldırıdan önce 4 silah ve 6 bin mermi satın aldı ABD’nin Denver kentinde Batman serisinin son filmi Dark Knight Rises (Kara Şövalye Yükseliyor) filminin galasını basan 24 yaşındaki James Holmes’un 12 kişiyi öldürüp 58 kişiyi yaraladığı katliamın ayrıntıları günyüzüne çıkmaya başladı. Holmes’un, katliamı gerçekleştirmek için 2 ay çalıştığı belirlendi.
Yakalandığında kendisini ‘Ben Joker’ sözleriyle tanıtıp filmin kötü adamıyla özdeşleştiren Holmes, katliamdan önceki iki ay içinde Colorado’da 4 silah ve 6 bin mermi satın aldı.
"Ben Joker" "Ben Lennon"  James Hlomes apaçık akıl kontrolündeydi. Bir başka iddia ise şöyle.


Mahkemede yargılananın  Holmes  olmadığı iddiası .


Marılyn Monroe

MK Ultra Akıl Kontrolü dahilinde kendisi bir sex kölesiydi Marılyn şizofreni hastasıydı
buda onu daha kolay etki altına alınmasını sağlamıştır.Böylece yaptığı ve söylediği şeyler çok dikkate alınmayacaktı.



KATY PERRY

Başındaki monarch kelebeğinede bakın tekrar söylüyorum monarch kelebeği kişilik bölünmesine işaretir. Wide Awake klibini ele alırsak herşey çok açık sizi bu yüzden
siz buraya yoluyorum 



JESİE J

Kliplerindede açıkça yansıtıyor Mickey Mouse kulaklığı takmış kişilik bölünmesinin habercisidir.



NİCKİ MİNAJ

En çok bu iş içinde olduğu bilinenlerden.kendisinin zorla bu işi yaptığı şarkı sözlerinden belli oluyor fark etiyseniz kendini hep bir barbie bebek gibi gösteriyor ya da robot gibi bu onun başkalrı tarafından yönetildiği ile alakalı.Size başka şaşırtıcı bir şey daha söyliyeyim Barbie  oyuncaklarında ve filmelerinde gwenelikle monarch kelebeği bulunur küçük yaştaki kızlar hep barbie bebek gibi görünmek isterler çocukların bilinçaltında bu yer eder bu aslında çocukları zihin kontrolüne alma şeklidir.Bir süre sonra Barbie bebekleri programcılar tarafından kölelere uygulandı bu olay hem onların durumunu yansıttı hemde Barbie gibi olmak isteyen onlarca genç kız programcıların bataklığına sürüklendi.



Şimdilik görüşmek üzere.